Afbeelding
Eigen foto

Hasselts Fanfare houdt actie ‘snert op bestelling’

Algemeen

HASSELT – Geen huis-aan-huisactie met snert van Hasselts Fanfare dit jaar. De vereniging werkt voor de traditionele snertactie dit jaar op bestelling. 

“De door Keurslager Van de Weg bereide snert wordt vers (koud) aangeboden in bakjes van 1 liter voor de prijs van 5,50 euro per liter. Vóór 1 november 2021 kunt u uw bestelling plaatsen bij één van de leden of telefonisch bij Jannie de Jonge (038 4773505) of Marian de Jonge (0645071320), tussen 18.00 en 21.00 uur”, laat de vereniging weten.

Zaterdag 13 november staat de snert klaar bij het verenigingsgebouw aan de van Haersoltelaan 11, waar mensen tegen contante betaling tussen 9 en 11 uur de bestelling kunnen afhalen.

Normaliter komen de leden van Hasselts Fanfare ieder najaar aan de deur om snert te verkopen. Vorig jaar sloeg de vereniging de actie over vanwege corona. “En ook dit jaar zijn er beperkende maatregelen. Daarom heeft de snertcommissie van de muziekvereniging gezocht naar een alternatief. Immers gebouwonderhoud, leerlingenopleiding, instrumentarium, bladmuziek etcetera moet wel bekostigd worden.”

Enrico Kolk