Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Woudklank sluit seizoen af met voorspeelochtend

Algemeen

HASSELT - Leerlingen van blokfluitclub de Woudklank trakteerden ouders en andere belangstellenden op een vrolijk concert op de blokfluit. Dat deden ze afgelopen zaterdagmorgen tijdens een voorspeelochtend, die ook meteen de afsluiting van het seizoen vormde.

“De leerlingen hebben een wisselend seizoen achter te rug”, laat de club weten middels een persbericht. “Deels mochten ze naar de les komen, maar ook deel van het seizoen werd er online les gegeven. Toch zijn de leerlingen er in geslaagd vrolijke liedjes ten gehore te brengen.”

En dat had nog wel wat voeten in aarde. “En er was veel publiek, dus best spannend. Knap gedaan door deze jonge groep leerlingen”, complimenteert de Woudklank de jonge leerlingen.
De lessen zijn dit seizoen gegeven door Merel ten Klooster en Jenine Kompanje. Voor de leerlingen van de Woudklank is het seizoen nu afgelopen en ze hopen in september weer te gaan beginnen.

“Nieuwe leerlingen zijn uiteraard van harte welkom. Dus lijkt het jou nu ook leuk om te leren blokfluiten?”, nodigt de Woudklank uit. “Stuur dan een mailtje naar woudklankenhasselt@gmail.com. Wij gaan nu genieten van een hopelijk mooie zomer”, aldus de club.

Enrico Kolk