Afbeelding
Foto: Jan van Kleef

Ouderwets gezellig in De Schans

Algemeen

ZWARTSLUIS - Het was donderdagavond weer ouderwets gezellig met de regionale muziekband Las Paljas in Woonzorgcentrum De Schans te Zwartsluis. De deuren stonden weer open voor de bewoners en senioren uit Zwartsluis nu er geen beperkende coronamaatregelen meer zijn.

De secretaris van de stichting Jan Kootstra zorgde voor het welkomstwoord en somde de activiteiten op voor de komende periode. Zo wordt er op 15 juni en 14 september een boottocht ‘Weerribbencruise’ georganiseerd, waarvoor men zich kan opgeven.

Las Paljas met zangeres Jeanette den Ouden, had een gezellig programma samengesteld. De muziekband verzorgde met zang en muziek een optreden gericht op senioren met een aantal bekende meezingers. Liederen als ‘Droomland’, ‘Paloma Blanca’ en ‘Marina’ kwamen voorbij. De verbindende teksten werden met de nodige humor uitgesproken door trompettist Eef Witteman. Rond negen uur werd de avond afgesloten. Het optreden van de muziekband werd gewaardeerd. Het is de bedoeling, dat in het najaar er nog een optreden wordt geregeld.

Maandagavond 30 mei aanstaande is er om half acht een optreden van het Hasselts Mannenkoor in De Schans. De bewoners en senioren zijn weer van harte welkom.