Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Leerlingen en docenten muziekcentrum presenteren zich in volle zaal

Algemeen

HASSELT - Leerlingen en docenten van Muziekcentrum Zwartewaterland presenteerden zich onlangs voor een enthousiast publiek. Dat gebeurde in de Streukeler Veste in een goedgevulde zaal. 

“Het bespelen van een muziekinstrument geeft veel plezier. Niet alleen voor de leerlingen en docenten, maar zeker ook voor het publiek dat in grote getale aanwezig was tijdens het presentatieconcert”, schrijft het muziekcentrum in een persbericht over de voorspeelavond.

Meerdere duo’s speelden diverse muziekstukken in verschillende bezettingen. Er klonk onder andere muziek van Ludwig van Beethoven en Francesco Molino. “Het gitaarensemble had flink gestudeerd op de composities van hedendaagse componist Annette Kruisbrink”, vult het muziekcentrum aan. 

Naast de leerlingen waren ook de docenten Arlette Ruelens, Bert Gelderman en Lydia van den Bosch te horen. “Voor de leerlingen en het publiek was het een geslaagde avond”, vat Muziekcentrum Zwartewaterland de muzikale avond samen. Dat nodigt ook (nog)niet-musici uit. “Aanmelden voor muziekles of een proefles kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar: info@mczwartewaterland.nl.” 

Enrico Kolk