Afbeelding
Foto: Annemiek Rook Fotografie

Burgemeester bezoekt diamanten echtpaar Heutink

Algemeen

GENEMUIDEN – Burgemeester Bilder bezocht vorige week het ‘diamanten’ echtpaar Heutink-Van der Sluis. Zij vierden op 7 september jongstleden dat ze zestig jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. 

Klaas Heutink en Jenny van der Sluis ontmoetten elkaar op de Kamperzeedijk. Mevrouw van der Sluis groeide op in het dijkdorp. Na hun huwelijk ging het jonge echtpaar wonen aan de Emmalaan in Genemuiden. Via de Prinses Margrietstraat kwamen ze uiteindelijk aan de Westerkaai terecht. Daar woont het echtpaar nog steeds.

Meneer Heutink werkte als aannemer in het familiebedrijf. Dat bestaat, tegenwoordig onder de naam Heutbouw, al meer dan honderd jaar. Ook maakte Heutink zich verdienstelijk als voorzitter van de Aannemers Vereniging, bestuurslid van de Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG) en met kerk- en evangelisatiewerk. In zijn vrije tijd mag hij graag lezen en puzzelen. Mevrouw Heutink-Van der Sluis werkte bij Van der Sluis aan de Kamperzeedijk. Zij noemt koken als hobby.

Het diamanten echtpaar kreeg samen vier kinderen. Ondertussen bestaat de familie ook uit vijftien kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. 

Enrico Kolk