Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Eindejaarsavondzang in Grote kerk Hasselt

Algemeen

HASSELT - Zingend het jaar uit met Marco den Toom en Bert Noteboom vanuit de Grote kerk van Hasselt. Dat is het idee op vrijdagavond 30 december. Dan vindt er een zogeheten eindejaarsavondzang plaats. 

“Er zullen liederen en psalmen gezongen worden die passend zijn om aan het eind van het jaar te zingen”, kondigt de organisatie aan. Marco den Toom bespeelt het orgel en Bert Noteboom heeft de algehele leiding tijdens de avond.

“Het duo Bert en Marco kennen we van de beroemde mannenzangavonden vanuit Katwijk aan Zee. Deze avonden zijn alleen toegankelijk voor mannen. Vrijdag 30 december is iedereen welkom”, aldus de organisatie. 

De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. De avond begint om 19.30 uur. “Na afloop van de avond krijgen de bezoekers een heerlijke oliebol”, luidt het in een persbericht over de wellicht nieuwe traditie.

Tijdens de avond wordt er een collecte gehouden voor stichting Geloof in Groningen (www.geloofingroningen.nl) en voor de gemaakte kosten. “Van harte aanbevolen”, besluit de organisatie.

Enrico Kolk