Afbeelding
Foto: Bas Overbeek

Collecteorganisatie van de Hersenstichting kan nog goed nieuwe collectanten gebruiken

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - De collecteorganisatie van de Hersenstichting kan nog goed nieuwe collectanten gebruiken in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis. “Loop een uurtje in eigen buurtje en help je medemens ermee”, nodigt de organisatie uit.

De collecteweek van de Hersenstichting loopt van 30 januari tot en met 4 februari. De opbrengst is bestemd voor meer onderzoek naar hersenaandoeningen. “Helaas hebben al meer dan 4 miljoen Nederlanders een hersenaandoening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dementie, Parkinson, een beroerte, een depressie of hersenletsel door een ongeluk. En als we niets doen, wordt dit aantal alleen nog maar groter”, schrijft de hersenstichting in een persbericht.

Met het collectegeld financiert de stichting onderzoek en innovaties, geven mensen voorlichting en wordt het belang van de hersenen overal op de agenda gezet. “De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Help ons mee en word ook collectant”, aldus de stichting.

Wie meer informatie wil, of zich wil aanmelden, kan tijdens kantooruren bellen naar het kantoor in Den Haag: 070-3604816 of kijken op www.hersenstichting.nl/collecte. “Alvast hartelijk dank namens de Hersenstichting collecteorganisatie.”

Enrico Kolk