Afbeelding
Foto: Aangeleverd

MTC houdt Motor-Avond4daagse in juni

Algemeen

HASSELT - Elke donderdagavond in juni de omgeving verkennen op de motor. De mooiste stukjes asfalt in de regio verwerkt in 100 kilometer lange routes in alle windrichtingen. Dat is al jaren hét recept voor de Motor-Avond4daagse van MTC Hasselt. Ook niet-leden zijn van harte welkom zijn om één of meerdere avonden mee te rijden.

Op 1, 8, 15 en 22 juni zijn er toerritten van zo’n 100 kilometer uitgezet. En mocht je een rit missen dan is er op 29 juni nog een inhaalavond. De routes starten en eindigen bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan in Hasselt om 19.00 uur. Verzamelen en routes laden is mogelijk vanaf 18.45 uur. Voor de routes betalen deelnemers 1 euro per avond.

’s Avonds motorrijden in de maand juni heeft zo zijn voordelen. Het is lekker lang licht en er zijn relatief weinig andere verkeersdeelnemers. Met het asfalt voor jezelf kun je lekker dóór. En tegelijkertijd geniet je met volle teugen van het motorrijden en al het moois rond Hasselt. En neem je je motorrijdende vrienden en kennissen mee? Want motorrijden is vooral ook het delen van een passie”, schrijft de club in een persbericht.

“Met het asfalt voor jezelf kun je lekker dóór”

Bij terugkomst kunnen mensen onder het genot van een drankje napraten in het clubgebouw. “Ben je nog geen lid, dan is dit een mooie kans om geheel vrijblijvend nader kennis te maken met MTC Hasselt. Elke motorrijder is welkom. En mooi weer is besteld. Zie jij nog een reden om níet mee te rijden?”

Enrico Kolk

Abonneer gratis

op de digitale krant