Afbeelding
Foto: Henk Kuik

Ruim 100 kratten voor de voedselbank

Algemeen

ZWARTSLUIS/HASSELT - Ruim 100 kratten met houdbare producten zijn zaterdag ingezameld voor de voedselbank. Dat gebeurde bij de drie supermarkten in Hasselt en Zwartsluis. Een volgende keer wordt de actie weer in Genemuiden gehouden.

Bij binnenkomst in de winkel kreeg het winkelend publiek een flyer uitgereikt door vrijwilligers met daarop de benodigde producten. De supermarkten hadden een kraampje gemaakt waarop de te doneren producten stonden en waaruit klanten keuzes konden maken. Na het afrekenen bij de kassa konden de producten in de daarvoor bestemde kratten worden geplaatst. 

Vrijwilligers brachten de ingezamelde producten naar het magazijn in Zwartsluis. De voedselbank prijst de vrijgevigheid in Zwartsluis en Hasselt, naast de producten zat er ook nog 250 euro in de collectebussen. “Mocht u deze actiedag niet in de gelegenheid geweest zijn boodschappen te doneren, maar toch nog iets willen doneren, dan kunt u een financiële bijdrage overmaken naar NL63RABO0161057721 ten name van stichting Voedselbank Zwartewaterland”, besluit de voedselbank.

Enrico Kolk