Afbeelding
Foto: Bas Wilberink

Duo Two Faces speelt en zingt in het Botterhuus

Algemeen

ZWARTSLUIS - Jos Harteveld en Eddie Mulder, bekend als het duo Two Faces, treden op 8 mei op in het Botterhuus. Dat begint om 20.30 uur en de toegang kost 10 euro inclusief koffie/thee.

“Een duo dat in de allerkleinste bezetting rock-classics speelt en zingt. Verrassend is daarom ook hun repertoirekeuze dat nummers bevat van onder anderee Neil Yough tot Deep Purple en van Tom Patty tot Peter Gabriel, traditionals en zelfs Pink Floyd”, aldus de organisatie. 

“De eerdergenoemde essentie wordt voorzien van jarenlange, muzikale element in hun spel nog beter naar voren komen. Dit duo haalt op deze manier het beste in elkaar en zichzelf naar boven en bewijzen daardoor dat een kleine formatie toch compleet, muzikaal en dynamisch kan klinken.”

Het optreden vindt plaats in het Botterhuus en belangstellenden kunnen een plekje reserveren via info@zs13.nl of 06-12443708 (Jennie). “Dit mag je niet missen.”

Het optreden is aan de vooravond van Hemelvaartsdag, dus nog net voordat de Sleepbootdagen in Zwartsluis gaan plaatsvinden.

Enrico Kolk