Evert van de Veen en Aniek van Oosterom in de Bovenkerk van Kampen
Evert van de Veen en Aniek van Oosterom in de Bovenkerk van Kampen brugmedia.nl

Evert van de Veen en Aniek van Oosterom in de Bovenkerk van Kampen

Cultuur

Evert van de Veen en Aniek van Oosterom in Bovenkerk van Kampen

Kampen-Kunt u óók zo van genieten, dat oude vertrouwde geluid van het Kamper Hinsz-orgel? Romantische programma’s, waarop zowel koraalbewerkingen als goede literatuurstukken staan. Toegankelijke organisten, die het orgel in al z’n facetten laten klinken… Dan is de Bovenkerk op woensdag- en zaterdagavond in de maanden juli en augustus voor u en jou de ‘place-to-be’!

Zaterdagavond 15 augustus zullen Evert van de Veen en Aniek van Oosterom een muzikale ontmoeting in de Bovenkerk verzorgen. Het orgel en de vleugel zullen bespeeld worden door Evert. Aniek zal de panfluit bespelen. Werken van o.a. Bute, Mulder, Den Toom en Zwart zullen te horen. Verder zal er eigen werk van Evert ten gehore gebracht worden. Evert zal ook solistisch optreden op het orgel.

De entreeprijzen bedraagt € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht).

De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur. Tijdens de concerten gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Bent u ziek of hebt u verkoudheidsklachten, dan blijft u dus ook thuis.

Wilt u het concert echt niet missen? Dan kunt u ook via een kaartje kopen om via een livestream mee te luisteren en te kijken.

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl

Hartelijk welkom!

Abonneer gratis

op de digitale krant