Kerken Zwartsluis presenteren zich tijdens bijeenkomst 'Wie zijn wij'

Kerk

ZWARTSLUIS - Na de twee gezamenlijke Reformatiebijeenkomsten in 2017 houden de drie kerken in Zwartsluis vanavond (donderdag) een bijeenkomst over ‘Wie zijn wij’. In Hasselt en Genemuiden is het voornemen vergelijkbare bijeenkomsten te gaan organiseren, voortvloeiend uit het zogenaamde periodieke ‘pastores overleg’.

Vertegenwoordigers van de Gereformeerde Kerk aan het Singel, de Hervormde Kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt zullen via presentaties van ongeveer 20 minuten de verschillende activiteiten toelichten. Het gaat hierbij ondermeer over de historie, kerkgebouwen, orgels, activiteiten voor jong en oud en de erediensten. De presentaties worden afgewisseld met zang en muziek.

De bijeenkomst wordt gehouden in het kerkelijk centrum ‘De Poort’ aan het Singel en begint om 20.00 uur. Voorafgaand is er deze keer in De Poort van 19.15-19.45 uur een vesper, die normaal elke week in het kerkgebouw van de GKV wordt gehouden.

De leden van de kerken en belangstellenden zijn van harte welkom. Na afloop is er gelegenheid voor een informele ontmoeting.

Abonneer gratis

op de digitale krant