Afbeelding
Aangeleverd

3 manieren om vesten te dragen in de herfst 2021

Partnerbijdrages

De herfst komt steeds dichterbij, ben jij al voorbereid op de koudere dagen? Truien en vesten zijn echte musthaves in het najaar. Ze zitten niet alleen heel comfortabel maar zijn ook nog een heel gemakkelijk te combineren. Toch hebben met name vesten een ietwat oubollig karakter. Dat is allang niet meer zo. Je hebt vesten met gouden knopen, prachtige borduursels, met ballonmouwen en meer. In deze blog delen we 3 manieren waarop je een vest op een modieuze manieren kunt combineren. We laten je graag zien dat een vest helemaal niet saai of oubollig hoeft te zijn. Lees je mee?

Met een coltrui

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes. Wij zijn er fan van! In Nederland weet je nooit wat voor weer het wordt. Laagjes kleding bieden dan een uitkomst. Je kunt tenslotte altijd nog een laag kleding uitdoen als het warmer wordt. Een vestje kun je dan ook heel leuk combineren met een coltrui. Extra warmte in het najaar zul je nodig hebben. Kies voor een aangesloten coltrui en draag deze met een dichtgeknoopt vest. Combineer een grijs gebreid vest bijvoorbeeld met een neon kleur coltrui of blijf in dezelfde kleurgroep en kies een coltrui in een grijstint. Ton-sur-ton is altijd een goed idee. Mix en match voor een speels effect. Denk aan prints, kleuren en materialen.

Met een riem

Draag een lang of oversized vest over een jurk of over een top en draag deze met een ceintuur. De riem zorgt ervoor dat je taille geaccentueerd wordt en je silhouet beter zichtbaar is. Hierdoor is een oversized vest in een handomdraai een trendy item geworden.

Off shoulder

De off shoulder trend zien we niet alleen terug bij jurkjes, blouses en topjes maar ook bij vesten. Draag een oversized vest half open geknoopt en schuif het vest subtiel van je schouder. Dit is een stijlvolle manier van het dragen van vest.

En hebben we je overtuigt van de veelzijdigheid van een mooi vest? En wil je deze musthave ook toevoegen aan je herfstgarderobe? Bekijk dan eens de webshop Sans-Online. Hier vind je verschillende mooie vesten van topmerken.