Weer nederlaag Sportclub Genemuiden

Sport

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Zaterdag lukte het de groen-witte formatie weer niet om de volle winst in eigen huis te houden. Rijnsburgse Boys bleek een maatje te groot en won verdiend met 1-2. Pepijn Kluin bracht Rijnsburgse Boys in de 30e minuut op voorsprong. Na een goed geplaatste voorzet van Benito Olenski verlengde hij de bal perfect met zijn hoofd en liet doelman Albert Flier kansloos. Vlak voor rust maakte Nick Netten met een fraaie treffer nog wel de 1-1. Vroeg in de tweede helft (52e minuut) kwam Rijnsburgse Boys echter weer op voorsprong. Dit keer was het Olenski die goalie Flier verschalkte. Nadat Anne van der Kolk in de 69e minuut werd weggestuurd met een tweede gele kaart was het over en uit voor de thuisploeg.Foto's: Helmich Lubberts