Afbeelding
Helmich Lubberts

Sijmon Eenkhoorn keert terug bij Sportclub Genemuiden

Sport

GENEMUIDEN – Sijmon Eenkhoorn keert terug na dit seizoen terug op het vertrouwde nest bij Sportclub Genemuiden. De aanvaller maakte na het afgelopen seizoen de overstap naar Nunspeet. Christian Riemens doet een stapje terug bij Sportclub Genemuiden.

Sijmon Eenkhoorn maakte eerder vier seizoenen deel uit van de eerste selectie van Sportclub Genemuiden. Na het afgelopen seizoen verkaste hij naar Nunspeet. Eenkhoorn speelde tachtig wedstrijden in de hoofdmacht van Sportclub Genemuiden waarin hij zestien keer het net wist te vinden.

Daarnaast maken Job van Dalfsen, Erwin Henniphof en Robert Riezebos ook volgend seizoen deel uit van de eerste selectie van Sportclub Genemuiden. Middenvelder Job van Dalfsen is bezig aan zijn vierde seizoen. Hij speelde 55 wedstrijden in de hoofdmacht van Sportclub Genemuiden en scoorde daarin zeventien keer. Ondanks zijn studie in Groningen gaat Van Dalfsen door in Genemuiden. Erwin Henniphof verdedigde inmiddels 39 keer het doel van Sportclub Genemuiden, waarin acht keer in het huidige seizoen. Keeper Robert Riezebos moet zijn debuut in het eerste nog maken.

Sportclub Genemuiden gaat wat betreft de eerste selectie niet verder met Christian Riemens. Hij is bezig aan zijn zevende seizoen in de eerste selectie van Sportclub Genemuiden. Riemens gaat zich beraden over zijn verdere toekomst als voetballer en zal in ieder geval het gesprek aangaan met de trainer en spelersgroep van het tweede elftal van Sportclub Genemuiden.

Afbeelding