Midsummerborrel Business Club de Wetering bij Sportclub Genemuiden
Midsummerborrel Business Club de Wetering bij Sportclub Genemuiden Foto: Helmich Lubberts

Geert Kolk benoemd tot lid van verdienste van Sportclub Genemuiden

Sport

GENEMUIDEN - Geert Kolk is woensdag benoemd tot lid van verdienste van Sportclub Genemuiden. Dit gebeurde tijdens de Mid Summer Barbecue op Sportpark De Wetering die werd georganiseerd door Businessclub De Wetering. Er werd met opzet gekozen om Geert Kolk tijdens een activiteit van Businessclub De Wetering in het zonnetje te zetten omdat hij al jaren verbonden is als vrijwilliger aan de businessclub. 

In 2000 nam hij zitting in de sponsorcommissie, de voorloper van Businessclub de Wetering. Kolk steekt al jarenlang zijn handen uit de bouwen voor de businessclub en wist veel sponsors binnen te halen. Daarnaast is Kolk actief met het debiteurenbeheer van de businessclub van Sportclub Genemuiden en de opmaak van de sponsorcontracten. “Mede namens jouw tomeloze inzet in de afgelopen jaren is Businessclub De Wetering uitgegroeid tot een stabiele pijler onder Sportclub Genemuiden”, zo kreeg Kolk te horen.

Kolk is eerder ook nog op andere terreinen actief geweest als vrijwilliger. Zo richtte hij in de jaren zeventig, samen met het overleden lid van verdienste Berend Herssenberg, de vervoerscommissie op om het vervoer van de jeugd en soms seniorenteam te regelen. Ook hiep hij veelvuldig mee bij allerlei bouwactiviteiten.

Gerard Meijeringh