Afbeelding
Gerard Meijeringh

Sportclub Genemuiden opent thuis tegen RKAV Volendam

Sport

ZEIST - De KNVB heeft woensdag de competitieprogramma van de tweede divisie, derde divisies en de hoofdklassen bekendgemaakt. In de hoofdklasse B begint Sportclub Genemuiden op 28 augustus met een thuiswedstrijd tegen RKAV Volendam.

Na deze thuiswedstrijd moet Sportclub Genemuiden op 4 september aantreden bij Swift. Op 11 september wacht een thuiswedstrijd tegen asv De Dijk.

De eerste derby staat op zaterdag 2 oktober op het programma. Sportclub Genemuiden is dan gastheer van Berkum. Op 20 november speelt Sportclub Genemuiden thuis tegen Flevo Boys. Sportclub Genemuiden heeft een zware laatste wedstrijd voor de winterstop. Op zaterdag 11 december staat namelijk Urk-Sportclub Genemuiden op het programma.

Sportclub Genemuiden hervat de competitie op 22 januari 2022 met een thuisduel tegen Buitenpost. Een week later staat de uitbeurt bij Eemdijk op het programma, gevolgd door een thuiswedstrijd tegen Noordscheschut (5 februari). Op 12 februari reist Sportclub Genemuiden af naar Zwolle voor het uitduel bij Berkum. 

Op 21 mei speelt de formatie van trainer René van der Weij een uitduel bij Flevo Boys. De competitie wordt in stijl afgesloten met een thuisduel tegen Urk.

Gerard Meijeringh