Afbeelding
Foto: Sportclub Genemuiden

4-Skills Soccer Academy verzorgt clinic bij Sportclub Genemuiden

Sport

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden en 4-Skills Soccer Academy hebben de handen ineengeslagen om vrijdag 14 en zaterdag 15 mei een gratis clinic te verzorgen voor de jeugdleden van SC Genemuiden.

Sportclub Genemuiden werkt al bijna vijf jaar samen met voetbalschool 4-Skills Soccer Academy. De voetbalschool verzorgt in zomervakantie de voetbaldagen bij de voetbalclub. Er zijn kosten verbonden voor de deelnemers van de zomer activiteiten van de 4 Skills, maar aankomende 14 en 15 mei kan de jeugd van Sportclub Genemuiden gratis meedoen.

De clinic zal bestaan uit uitdagende trainingsvormen, groepsvormen, spel- en wedstrijdvormen. Dit gaat gebeuren in twee aparte groepen (O7 t/m O9 en O1O t/m O13). Ook voor de oudere jeugd van deze groep is er een leuk programma.

In de afgelopen periode is gebleken dat vooral de animo bij de leeftijdscategorie 012 & 013 laag is bij de extra activiteiten die georganiseerd worden. Daarom roept Sportclub Genemuiden vooral deze groep op om deel te nemen aan deze clinic, die zeker voor deze groep een mooie uitdaging is. 

Het ochtendprogramma is van 9.00 tot 12.00 uur voor de O7 t/m O9.Het middagprogramma is van 13.00 tot 16.00 uur voor de O10 t/m O13. Opgeven kan via de site van Sportclub Genemuiden. Dit kan tot dinsdag 11 mei.


Gerard Meijeringh