Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Sportclub Genemuiden versterkt zich met Osama Ben Kaddour

Sport

Sportclub Genemuiden versterkt zich met Osama Ben Kaddour

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden heeft de gewenste aanvallende versterking voor komend seizoen binnen. Osama Ben Kaddour heeft besloten om voorrang te geven aan zijn maatschappelijke carrière en gaat spelen bij Sportclub Genemuiden. Hij is een flankspeler die zowel op links als rechts uit de voeten kan en eventueel ook achter de spitsen kan spelen.

De 24-jarige Osama Ben Kaddour heeft al een hele reeks clubs op zijn naam staan. In de jeugd speelde de aanvaller voor FC Twente en De Graafschap. Na een kort verblijf bij Noordwijk koos hij voor een buitenlands avontuur bij het Slowaakse MFK Zvolen. Daarna ging hij in Nederland aan de slag bij SC Cambuur. In Leeuwarden speelde de aanvaller kort met de huidige Sportclub-speler Nouredinne Boutzamar. Daarna voetbalde hij bij FC Lienden. Na een kort buitenlands avontuur bij het Kroatische NK Dubrava heeft Kaddour besloten om voorrang te geven aan een maatschappelijke loopbaan. Dat heeft hij ingevuld met een baan in de gehandicaptenzorg. Daarnaast wilde hij een mooie club vinden naast zijn werk. Ook dat heeft hij passend gevuld met een verbintenis bij Sportclub Genemuiden.

Gerhald Visscher
Gerhald Visscher heeft aangegeven ook komend seizoen beschikbaar te zijn bij Sportclub Genemuiden. Hij gaat proberen weer een plek te veroveren in de eerste selectie. Hiermee is de voorlopige selectie van de hoofdklasser rond.

Gerard Meijeringh