Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

Job en Rik van Dalfsen vertrekken bij Sportclub Genemuiden

Sport

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden kan komend seizoen geen beroep meer doen op Job en Rik van Dalfsen. Beide spelers hebben besloten om te vertrekken bij de hoofdklasser. Daarentegen heeft Ryan van Lente zijn contract verlengd bij Sportclub Genemuiden. Eerder meldde De Stadskoerier al dat Wiliam Jansen terugkeert bij Sportclub Genemuiden.

Het besluit van Job en Rik van Dalfsen om te vertrekken bij Sportclub Genemuiden was geen gemakkelijke beslissing. Beide voetballers spelen al vanaf hun zesde in de prestatie elftallen van Sportclub Genemuiden. 

Ryan van Lente keerde in 2019 terug naar Sportclub Genemuiden. Daarvoor speelde hij drie seizoenen bij IJVV. Na een jaar voetballen in het tweede elftal van Sportclub Genemuiden verdiende hij dit seizoen een plek in de eerste selectie. Ook komend seizoen gaat hij deel uitmaken van de eerste selectie. Van Lente kwam in drie seizoenen tot 31 wedstrijden in de hoofdmacht van Sportclub Genemuiden. 

William Jansen hoopt komend seizoen ook een plaats te veroveren in de eerste selectie van Sportclub Genemuiden. Hij keert na twee jaar DOS Kampen terug op Sportpark De Wetering.


Gerard Meijeringh