Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

Arjan Kolk en Christian Riemens aan de slag als jeugdtrainer bij Sportclub

Sport

GENEMUIDEN - Oud eerste elftalspelers Christian Riemens en Arjan Kolk  van Sportclub Genemuiden gaan komend seizoen bij de club aan het werk als jeugdtrainer bij de club. Arjan Kolk gaat JO19 onder zijn hoede nemen. Christian Riemens wordt jeugdtrainer van JO14. 

Arjan Kolk wordt komend seizoen bij JO19 ondersteund Sijmen Jansen en Christian Riemens door Gerrit Jan van den Belt. Sportclub Genemuiden laat weten blij te zijn dat een groep jeugdtrainers is gestart met de opleiding TC3. 

Wij zijn erg blij dat ook dit jaar een groep jeugdtrainers gestart is met de opleiding TC3.  De ontwikkeling van onze jeugd heeft onze aandacht en daarbij spelen de vaardigheden om kinderen te coachen en te trainen een belangrijke rol. Christian Riemens, Arjan Beens, Sven Pol en Wilbert Thiele hopen dit jaar hun opleiding TC3 af te ronden”, zo laat de technische commissie jeugd midden- en bovenbouw weten.  “Ook komend jaar hebben al onze (aspirant) trainers de kans om deel te nemen aan de pupillen- of trainerscursus. De kans is groot dat we samen met IJVV de cursus mogen organiseren, waardoor alle cursusavonden in Genemuiden of IJsselmuiden plaatsvinden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden.” 

Sportclub Genemuiden heeft voor bijna alle team trainers gevonden. “Trainers die zich in willen zetten om spelers op hun eigen niveau maximaal de ruimte te bieden om zich te ontwikkelen. Vanzelfsprekend in een veilig en plezierig sportklimaat”, aldus Sportclub Genemuiden. 

Met ingang van komend seizoen maakt Arjan Beens de stap naar het grote veld. Hij begeleidt komend seizoen de JO13-3 met ondersteuning van Wiljan Kattenberg en Henk Eenkhoorn. Veel trainers hebben aangegeven graag nog een seizoen aan de slag te gaan met het huidige team. Arjan Bults en Wilbert Thiele stoppen als jeugdtrainer in de midden- en bovenbouw van Sportclub Genemuiden. 

JO 12-1: Justin Polman en Gerrit Bredewold 

JO 13-1: Gerben van Dijk, Nathan Bos en Alexander Lok 

JO 13-2: Henk Jansen en Justin Polman

JO 13-3: Arjan Beens, Wiljan Kattenberg en Henk Eenkhoorn 

JO 14-1: Christian Riemens en Gerrit Jan van den Belt

JO 14-2: Gerwin Bosman (nog geen assistent) 

JO 15-1: Gert Beens, Tom Capelle en John Schoemaker

JO 15-2: Sven Pol en Gert van Rees

JO 17-1: Marcel Westerink en Jacco van der Vreugde

JO 17-2: Tom Capelle (nog geen assistent)

JO 17-3: John Schoemaker

Gerard Meijeringh