Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden gaat door met Velda, Streutker en Van Benthem

Sport

GENEMUIDEN - Kay Velda, Jens Jurn Streutker en Rens van Benthem spelen ook komend seizoen bij Sportclub Genemuiden. De hoofdklasser heeft de samenwerking met het drietal verlengd. Velda en Van Benthem hebben voor een jaar bijgetekend. Streutker voor twee seizoenen.

Kay Velda kwam in augustus 2018 naar Sportclub Genemuiden en komend seizoen zijn vierde seizoen in op Sportpark De Wetering. In totaal speelde hij zestig wedstrijden, waarin hij achttien keer het net wist te vinden.

Jens Jurn Streutker kwam in de zomer van 2019 naar Genemuiden en speelde tot nu toe 26 wedstrijden (5 doelpunten).
Rens van Benthem sloot in januari 2020 aan bij de eerste selectie van Sportclub Genemuiden. Hij kwam in de winterstop over van HHC Hardenberg. Hij speelde door de coronaperikelen nog maar twaalf wedstrijden (vijf doelpunten) voor Sportclub Genemuiden en hoopt dat dit aantal snel zal stijgen.

De technische commissie van Sportclub Genemuiden is overtuigd dat de drie speler een meerwaarde zijn voor het eerste elftal en is dan ook zeer content met de contractverlengingen. 

Ook Noureddine Boutzamar is volgend seizoen in het shirt van Sportclub Genemuiden te bewonderen. Hij heeft nog een doorlopende verbintenis. Vorige week maakte de club bekend dat het na dit seizoen niet verder gaat met Omar Kavak, Martijn van der Laan en Patrick Jansen.

Gerard Meijeringh