Afbeelding
Stockfoto

Sportclub Genemuiden en DESZ onderuit, Olympia’28 begint met remise

ZWARTEWATERLAND - Sportclub Genemuiden is zaterdag voor de tweede keer in deze competitie onderuit gegaan. HZVV was met 2-0 te sterk. DESZ en Olympia’28 begonnen de competitie met wisselend succes. DESZ verloor met 2-3 thuis van De Weide. Olympia’28 moest genoegen nemen met een gelijkspel.

Sportclub Genemuiden verzuimde om voor rust op voorsprong te komen en liep vlak voor rust en in de beginfase van de tweede helft schade op. De Genemuidenaren kwamen dat niet meer te boven.

DESZ was het eerste uur heer en meester en kwam op een 2-0 voorsprong. Daarna draaide De Weide de wedstrijd met drie counters helemaal om. Olympia’28 kon een positieve marge van twee doelpunten (twee keer Jeffrey van de Belt) ook niet vasthouden. De ploeg was in het eerste uur de bovenliggende partij, maar daarna een 2-0 voorsprong uit handen: 2-2.