Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden en René van der Weij gaan nog een jaar met elkaar verder

Sport

GENEMUIDEN - René van der Weij zit ook komend seizoen op de bank als hoofdtrainer bij Sportclub Genemuiden. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en hebben de samenwerking met een jaar verlengd. Van der Weij is bezig aan zijn derde seizoen bij de hoofdklasser.

René van der Weij kwam in de zomer van 2019 van Buitenpost naar Sportclub Genemuiden en beleefde door corona twee vreemde seizoenen.In zijn eerste seizoen bij de club stond Sportclub op de zesde positie toen de competitie werd afgebroken. Het zijn tweede seizoen werden de competities al na zes wedstrijden (vier overwinningen) stilgelegd en uiteindelijk niet meer hervat.

Dit seizoen, het derde jaar van Van der Weij, voert Sportclub Genemuiden samen met Urk de ranglijst aan. Op basis van een beter doelsaldo staat de ploeg van Van der Weij bovenaan en werd de eerste periodetitel gepakt.

Albert Flier, bestuurslid technische zaken bij Sportclub Genemuiden, laat weten dat er over en weer veel vertrouwen is en dat Sportclub blij is dat het contract met één jaar is verlengd.

Gerard Meijeringh