Afbeelding
Foto: Aangeleverd

EGSV met vier teams naar bondsfinale

Sport

GRAMSBERGEN - EGSV verscheen zaterdag met acht teams bij de halve finale acrogym in Gramsbergen. Vier teams wisten zich te plaatsen voor de landelijke finale.

Even leek het er op dat het een net-niet dag zou gaan worden voor EGSV. Vier teams belandden net naast het podium met een vierde plaats. Later werd duidelijk dat voor al deze teams een vierde plek voldoende was voor een plaats in de finale. 

Het duo Lieke van Dijk en Ashley Jager, het trio Fayenn de Leeuw, Bente van der Steeg en Valerie Veenhof, het drietal Sterre Brouwer, Nina Nijman en Pascalle Veenhof en het trio Tess van Dalfsen, Britt Visscher en Ronja Kubbenga kunnen zich op gaan maken voor de grote finale op 11 juni in Kampen. Ook de teams die zich niet geplaatst hebben kunnen tevreden terugkijken op deze dag. Het is al een hele prestatie op zich dat zij zo veel teams achter zich wisten te laten en een plek hadden veroverd voor deze wedstrijd. Binnenkort gaat ESGSV van start met het samenstellen van de teams voor komend seizoen. Is acro iets voor jou? Kom dan op 3 juni naar de open training van EGSV, die plaatsvindt van 17.30 tot 19.00 uur.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh