Danny Moorman (archieffoto) scoort zijn negende treffer.
Danny Moorman (archieffoto) scoort zijn negende treffer. Foto: Henk Kuik

DESZ pakt knap een punt in Horst

Sport

HORST - DESZ pakte zaterdagmiddag knap een punt bij het sterke FC Horst: 2-2. Daarmee besluit de vereniging uit Zwartsluis een buitengewoon onrustige week.

Na het vertrek van Kelvin Bonhof leidde de teruggekeerde Jarrisch Keizer het vlaggenschip. Hij zag zijn ploeg een prima eerste helft spelen. DESZ gaf weinig weg en ging dankzij een benutte vrije trap van Naberman met 0-1 de rust in.

Na de thee werd FC Horst sterker. Na de gelijkmaker moest de thuisploeg na een rode kaart met tien man verder. Desondanks scoorde Horst een minuut later de 2-1. DESZ toonde echter veerkracht en Danny Moorman zorgde in de slotfase weer voor de 2-2. Dat was zijn negende treffer van de competitie.

DESZ speelt volgende week tegen het sterke Unicum en de week erop tegen het niet minder sterke Batavia โ€˜90.