Afbeelding
Foto: Aangeleverde foto

Eerste plaatsen voor Next Generation Hasselt

Sport

HASSELT – De kop is er af voor Next Generation Hasselt. De leden presenteerden prima bij de eerste wedstrijd van het seizoen in het Groningse Musselkanaal.

Al vroeg vertrokken de leden met familie en fans naar Musselkanaal waar ze met zowel het A en B-team, een solo en een duo optreden meededen. Het A-team (meiden van 9-12) deed hun routine op het nummer I’m better dancing dit wedstrijdseizoen voor het eerst. Hun routine werd goed ontvangen door de jury en beloond met de 1e plaats. 

Het B-team (meiden van 6-9) deed hun routine op een Elsa medley. Het was de eerste wedstrijd van deze meiden en dat leverde meteen een mooi resultaat op. Ook zij namen de 1e prijs mee terug naar Hasselt. Ook Maartje Heldoorn met een solo optreden en Puck Huisman en Lynn Domine met een duo optreden leverden een mooie routine af en namen ook de 1e prijs mee naar Hasselt. Helaas viel trainster Janet Boschman niet in de prijzen maar ondanks dat was het een zeer succesvolle eerste wedstrijddag.

Wie nieuwsgierig is naar deze bijzondere sport, kan op 15 april terecht op de camperparking in Hasselt. Daar laten de leden tussen 14.00 en 16.00 naar de camperparking in Hasselt alle routines zien. Helaas moet het A-team het dan wel zonder Lisa van de Berg en Noa Steenbergen doen. Zij zijn afwezig maar met een hele goede reden. Zij hebben zich in januari via het NK geplaatst voor de Champions Trophy in Waalwijk. Een heuse wedstrijd tussen Nederland en België. The Next Generation is super trots op deze twee toppers en wensen ze veel succes!