Afbeelding
Foto: SV

Zilver en brons voor acroteams SV Hasselt

Sport

HASSELT – Vijf acroteams van SV Hasselt reisden zaterdag af naar Hardenberg voor een plaatsingswedstrijd. Ze keerden met een zilveren en een bronzen plak terug naar Hasselt.

De twee e-jeugd teams mochten het spits afbijten. Joan Mudde, Vera Dikken en Julia Penris behaalden de limiet en een mooie 4e plaats. Ook Naemi Buit, Felien Douma en Liz Kosters lieten een goede eerste oefening zien en haalden de limiet.

In de middag stond het E-senioren trio Tamira van der Horst, Elise van den Belt en Marit Douma klaar. Met een swingende oefening wisten zij het zilver te bemachtigen. Ook de twee D-senioren trio’s van S.V.Hasselt kwamen in actie. Het trio Lisanne van der Steege, Chantal Harink en Marit Mudde draaide een stabiele oefening waardoor zij een bronzen plak mee naar huis konden nemen. Het trio Sanne van Herk, Joanne Mijnheer en Phileine Hoeve liet een mooie hoge toren zien. Helaas door een val bij een ander onderdeel behaalden zij niet de score waar ze op hadden gehoopt. Gelukkig zijn er voor alle sporters meerdere kansen. Aanstaande zaterdag komt één team van S.V.Hasselt weer in actie in Lichtenvoorde.