GGz-Beraad roept mensen op mee te doen aan onderzoek

Partnerbijdrages

ZWARTEWATERLAND - Moet er in Zwartsluis een inloopcentrum komen? Informeert de gemeente de inwoners actief over de Wmo? Wat zou je niet willen missen in Hasselt of Genemuiden? Het zijn vragen waarop het GGz-Beraad Overijssel de komende weken graag een antwoord wil.

Het beraad vraagt mensen uit Zwartewaterland die gebruik maken van de geestelijke gezondheidszorg om mee te doen aan het onderzoek 'de (O) GGz Spiegel'.

Via 'de (O) GGz Spiegel' worden zowel beleidsmakers als inwoners naar hun mening gevraagd. Met het eindrapport gaan belangenbehartigers als de Wmo-raad en het GGz-beraad aan de slag. Dit is belangrijk omdat de gemeente steeds meer de verantwoordelijkheid krijgt voor de zorg van mensen, zo maken de initiatiefnemers duidelijk.

Wie daar toe in staat is kan de vragenlijst zelfstandig invullen op de website: www.ggzberaad.nl. Voor een papieren lijst kan gemaild worden naar s.hofstra@ggzberaad.nl. Telefonisch contact: 06-20 160 127. Er zijn vrijwilligers beschikbaar om te helpen bij het invullen. Iedereen met ervaring in de (openbare) GGz kan meedoen tot 15 november.