Qwords: ‘Websites en webshops móeten geld opleveren’

Partnerbijdrages

‘Ik investeer flink in internetmarketing, maar heb totaal geen grip op het rendement.’ Dat soort uitspraken hoort Ewout Floor van Qwords heel vaak. “Ik stel altijd de vraag terug: wat is het doel van je site of webshop? Juist dan ontstaat vaak een interessant gesprek. Want die website of webshop kan altijd meer geld opleveren. Daar heb ik m’n werk van gemaakt.”

Hoe werkt Qwords precies?

“Vanuit onze vestigingsplaats Genemuiden bedient Qwords klanten uit de wijde regio. Een samenwerking start met een kennismakingsgesprek. Ik wil goed weten waar mijn klant zijn euro’s aan verdient, ik wil de business snappen. Daarna ga ik aan de slag. Een websitescan en een zoekwoordenonderzoek vormen de basis. Daar haal ik relevante informatie uit om op termijn rendement te halen. Na die scan presenteer ik de resultaten en mijn plan van aanpak. En daarna? Lekker aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, Google Adwords, conversieoptimalisatie en het schrijven van pakkende content!”

Hoe lang duurt het voor een klant rendement ervaart?
“Met een maand of twee, drie zijn vaak de eerste resultaten zichtbaar. De website of webshop staat hoger in Google, de naamsbekendheid stijgt, er is meer verkeer over de online kanalen en daar ontstaat handel van. De periode daarna is in 99 van de 100 gevallen een tijd van continue groei. Iedere maand presteert de site of shop beter, met rendement tot gevolg.”

Waar kunnen klanten jou voor bellen?
“Qwords werkt graag samen. Samen met u, met onze klanten aan meetbaar resultaat. Dat kan op afstand, maar als u tijdelijk wat extra energie wilt steken in online marketing, kan Qwords u ook op freelance basis helpen. Hoe dan ook: een samenwerking met Qwords zorgt voor een positieve boost in uw bedrijf.”


Contact
Wanneer spreken we af? Qwords wil graag voor uw website of webshop aan de slag. Of het nu gaat om Google Adwords, om hogere posities in Google of om conversieoptimalisatie: Qwords is uw gids. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak via 038-2340400 of info@qwords.nl. Beloofd: online rendement! Meer informatie op www.qwords.nl.