Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Voor onderhoud Mercedes-Benz naar Swinkels

Partnerbijdrages

Dat de showroom van Swinkels aan de Rondweg 44 in Wezep vol met prachtige auto’s staat, voornamelijk Mercedes-Benz, ziet menigeen die het pand passeert. Sinds augustus 2022 is het echter ook mogelijk om door het bedrijf onderhoud aan auto’s van dit merk te laten verrichten. “Bij ons is de nieuwe óf klassieke Mercedes-Benz in goede handen”, zegt Tijmen Strijkert.

Swinkels Wezep is ooit ontstaan uit liefde en passie voor exclusieve auto’s. Het bedrijf levert jong gebruikte exclusieve auto’s, met name Mercedes-Benz en eventueel op verzoek een ander merk. Wij bieden de mogelijkheid om middels een zoekopdracht de volgende droomauto voor iemand te vinden.

Vanzelfsprekend hebben de auto’s ook van tijd tot tijd onderhoud nodig. Belangrijk om altijd veilig op pad te kunnen met een goed functionerende auto én om de waarde van de auto te behouden. Dat onderhoud aan Mercedes-Benz kan prima verricht worden door de monteurs van Swinkels Wezep. Tijmen Strijkert legt uit: “Denk aan regulier onderhoud, reparaties, restauraties, specialistisch motor-/revisiewerk en storingen. Daarnaast kunnen wij verschillende onderdelen leveren. Onze werkplaats wordt aangestuurd door Herman Schutte, een Mercedes-Benz specialist met vele jaren ervaring. Bovendien werken we met de beste apparatuur en met originele Mercedes-Benz materialen.

Met de standaard service-intervalweergave van de Mercedes-Benz wordt de eigenaar van de auto automatisch herinnerd aan de onderhoudsbeurten. Dit omvat Service A of Service B onderhoud bij de jongere modellen. Belangrijk is bijvoorbeeld om tijdig de olie te verversen. “Wij hebben voor iedere auto de juiste soort olie, waar bij een universeel autobedrijf veelal hetzelfde soort wordt gebruikt. Neem bijvoorbeeld een oldtimer. Die heeft andere olie nodig, vergeleken met een nieuwere auto.” Motorkoelsysteem, remsysteem en accu: het zijn zomaar enkele belangrijke zaken waar ze bij Swinkels Wezep uitvoerig naar kijken.

Denk ook aan controle van de werking van onder andere verlichting, claxon en ruitenwissers en ruitensproeierinstallatie. En niet te vergeten de bandenspanning om overmatig brandstofverbruik én onnodige slijtage te voorkomen.

“Bij ons staat de klant altijd centraal. Mocht het niet lukken om tijdens reguliere openingstijden langs te kunnen komen, dan is een afspraak maken altijd een mogelijkheid.” Kijk voor meer informatie op de website www.swinkels-wezep.nl

Afbeelding

Effron Sahetapy