Afbeelding
Foto: Bas Wilberink

Lezing in bieb over ‘Het meisje en de tractor’

Algemeen

ZWARTSLUIS - Bibliotheek Zwartewaterland organiseert een lezing door Manon Ossevoort. Die wordt gehouden op 17 november in de bibliotheek in Zwartsluis.

“Tussen 2004 en 2015 reisde zij in totaal meer dan 38.000 kilometer op haar tractor. Deze reis werd gevolgd door duizenden fans en media wereldwijd”, vertelt de bibliotheek in een persbericht over de lezing. Over deze reis schreef Ossevoort het boek Het meisje en de tractor. Daarover vertelt ze in de lezing.

Het meisje en de tractor is een persoonlijk verhaal vol bijzondere ontmoetingen en ervaringen. “Heel langzaam, net zo langzaam als haar oude tractor, vindt Manon de moed om de pijn uit het verleden los te laten en haar pantser af te werpen.”

De lezing is toegankelijk voor mensen uit alle leeftijdsgroepen. De start is om 20.00 uur en leden van de bibliotheek betalen 5 euro. Voor niet-leden is de toegang 7,50 euro. Er zijn 40 plaatsen en het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht.

Tickets voor de avond zijn te koop op de website van de bibliotheek: bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda/488-lezing-manon-ossevoort.

Enrico Kolk