Afbeelding
Stockfoto

Kerstbingo in Hasselter bibliotheek

Algemeen

HASSELT – “Het is bijna Kerst en dat vraagt om gezelligheid”, volgens de bibliotheek in Hasselt. “Wie wel wat gezelligheid kan gebruiken, is op vrijdag 17 december van harte welkom bij de Kerstbingo.” 

Aan de bingo kunnen maximaal twintig personen meedoen. Die worden verdeeld over twee groepen. De eerste groep speelt het spel van 10.00 tot 11.00 uur, de tweede groep van 11.00 tot 12.00 uur. “Op deze manier kan de bibliotheek de Kerstbingo in lijn met de geldende maatregelen organiseren.”

Voor alle deelnemers is er koffie, thee en een kersttraktatie. “Voor wie het geluk heeft ‘bingo’ te mogen roepen, staan er natuurlijk leuke prijzen klaar. De kosten voor deelname bedragen 2,50 euro voor leden en 5,00 euro voor niet-leden”, aldus de bibliotheek.

Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via de agenda op www.bibliotheekzwartewaterland.nl. Het is ook mogelijk om via de bibliotheek aan te melden, aan de balie of door te bellen naar het telefoonnummer 038-4771716. Na aanmelding laat de Bibliotheek zo snel mogelijk weten in welke groep je bent ingedeeld. Een coronatoegangsbewijsbewijs en mondkapje zijn verplicht. Eenmaal op de stoelen, op anderhalve meter van elkaar, mag het mondkapje weer af.

Enrico Kolk