Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Olympia’28 opent nieuwjaar digitaal met loterij

Sport

HASSELT - Olympia’28 gaat het nieuwe jaar 2022 aftrappen op zaterdag 8 januari. Net als een jaar geleden zal dit middels een digitale uitzending zijn met de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter en de nieuwjaarsloterij. Met de nieuwste maatregelen is er een streep gegaan door de traditionele nieuwjaarsreceptie met bijbehorend voetbaldeel.

Op zaterdag 8 januari zal vanaf 16.00 uur het digitale programma worden verzorgd vanuit het sponsorhome. Deze zal starten met de nieuwjaarstoespraak en eindigen met de verloting van de hoofdprijs. Sponsoren en lokale ondernemers hebben prachtige prijzen voor de loterij kosteloos beschikbaar gesteld. Hiervoor wil Olympia’28 hen zeer bedanken. De stream zal te zijner tijd te zien via de website van Olympia’28.

Loten kosten 5 euro per stuk en kunnen eenvoudig digitaal worden aangeschaft via overmaken en het betaalverzoek. “Voor elk aangekocht lot gaat je naam in de koker: hoe meer loten, hoe meer kans. Wil je bijvoorbeeld drie loten, dan betaal je 15 euro. Naast kans op mooie prijzen, steun je met je lotenaankoop bovenal ook Olympia’28”, zo laat de club uit Hasselt weten.

Aanschaf loten en prijzen

Informatie over de aanschafmogelijkheden van loten en een overzicht van de te winnen prijzen, staan op de website van Olympia’28: www.olympia28.nl.


Gerard Meijeringh