Vrienden van Oud Genemuiden is ook betrokken bij de Luiemotte.
Vrienden van Oud Genemuiden is ook betrokken bij de Luiemotte. Foto: Joke Mulder

Vrienden van Oud Genemuiden zoeken versterking

Algemeen

GENEMUIDEN - De stichting Vrienden van Oud Genemuiden is ter versterking van het team op zoek naar mensen. Specifiek worden mensen gezocht die Genemuiden een warm hart toedragen en het leuk vinden om met de cultuur en geschiedenis van Genemuiden bezig te zijn.

De activiteiten waarmee we als vrijwilligers bezig zijn, zijn heel breed, schrijft de stichting in een persbericht. “U kunt ons afgelopen periode voorbij hebben zien komen als de mensen die de vondsten uit de binnenhaven aan het uitzoeken waren, tijdens de herdenking en in de documentaireserie rondom de veerpontramp, vanuit het blaadje Oud Nieuws met artikelen over de achtergrond van Genemuiden of als de speurneuzen die het orgel van burgemeester Ten Velde hebben opgespoord en teruggebracht naar Genemuiden. Het is maar een greep uit wat we doen.”

Wie het leuk vindt om zich op deze manier in te zetten voor Genemuiden en deel wil uitmaken van het enthousiaste team, kan mailen naar info@oudgenemuiden.nl of bellen met 06-20013356. De stichting beveelt het van harte aan: “U kent ons als een actieve stichting die zich inzet voor de cultuur(historie) van onze woonplaats Genemuiden.”