Margreet Breman
Margreet Breman Foto: Jochim de Vlieger

‘Maak je har(d)t voor je relatie’ heeft nieuwe website

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Het project ‘Maak je har(d)t voor je relatie’ Zwartewaterland heeft een nieuwe website. Het project is nu te vinden op: www.hardtvoorjerelatie.nl

Vorig jaar is het project gestart als pilotproject. “Als we terugblikken zijn we dankbaar dat dit mooie initiatief steeds meer voeten aan de grond heeft gekregen en nu een officiële status heeft binnen Zwartewaterland”, zegt Margreet Breman.

Zij is als coördinator en hulpverlener verbonden aan dit project. “Al heel wat mensen hebben contact gezocht die op de een of andere wijze hulp nodig hadden met betrekking tot dit project. Mooi, leerzaam en diepgaand waren de ontmoetingen en gesprekken. Maar wat is er een leed in een eenzame of gebroken relatie”, merkt Breman op.

Ze noemt het ‘een moeilijke en onzekere tijd’. “De coronacrisis heeft veel impact op de samenleving en dus ongetwijfeld ook in de relaties. Het kan soms veel spanningen teweeg brengen en dat kan de nodige weerslag hebben op een gezin. Schroom niet om contact te zoeken. Juist nu.”

Enrico Kolk