Afbeelding
Bas Wilberink

Tiener Evangelisatie Activiteiten in een andere vorm

Algemeen

GENEMUIDEN - De Tiener Evangelisatie Activiteiten (TEA) in Genemuiden hebben een andere vorm gekregen. Deze week is er weer een activiteit.

“We hebben in de afgelopen twee jaar gebrainstormd over de TEA”, vertelt jongerenwerker Bart van ‘t Ende. “Dat komt niet door corona, want het is daarvoor al begonnen. Soms moet je activiteiten tegen het licht houden en er kritisch naar kijken.”

Dat is gebeurd en vandaar dat het principe van ‘zomer-TEA’ en ‘winter-TEA’ nu is losgelaten. “We hebben besloten dat we het meer in event-achtige vorm willen doen”, legt Van ‘t Ende uit. “Dus we gaan niet meer op kamp, maar bieden events aan tieners aan, verspreid door het jaar.”

Die events bestaan uit een inhoudelijk en ook een actief deel. “We zijn al wezen mountainbiken. En we hadden er meer gepland, maar toen kwam corona.”

Nu staat er deze week een wateractiviteit op de agenda. “De aanmeldingen lopen goed door”, weer Van ‘t Ende. “We hebben het idee dat het wel aanslaat.”

Op vrijdag 20 augustus gaat een groep tieners er met elkaar eropuit. “We starten om 14.00 uur in het Hervormd Centrum. Neem je zwemkleding, droge kleding en een handdoek mee. We zijn rond 21.00 uur weer thuis”, luidt de aankondiging op de website.

Aanmelden kan via www.vbktea.nl.

Enrico Kolk

!

Abonneer gratis

op de digitale krant