Afbeelding
Bas Wilberink

Afsluitingsdiensten voor Vakantie Bijbel Week/Klub

Algemeen

HASSELT/GENEMUIDEN - De afsluitingsdiensten van de Vakantie Bijbel Week (VBW) in Hasselt en de Vakantie Bijbel Klub (VBK) in Genemuiden vinden komende zondag plaats.

In Hasselt gaat ds. H. Westerhout voor om 9.30 uur en 11.15 uur in de Grote of Stephanuskerk. In Genemuiden gaat ds. G.H. Molenaar voor om 15.00 uur. Die dienst vindt plaats in de Grote kerk.

De beide predikanten preken over Handelingen 16. De preek sluit aan bij het thema ‘Hallo, contact’, waarover de kinderen en tieners deze week meer horen. In Genemuiden voert ook jongerenwerker Bart van ‘t Ende afscheid. Hij vertrekt naar een andere gemeente. “Het is mooi dat deze dienst in de Grote kerk is, want daar is het voor mij ook begonnen”, zegt hij daarover. 

De diensten zijn beperkt toegankelijk voor publiek, maar voor iedereen online mee te kijken en luisteren via hervhasselt.kerkdienstluisteren.nl en hervormdgenemuiden.com. Mensen die in Genemuiden aanwezig willen zijn kunnen zich tot donderdag 18.00 uur aanmelden via aanmelding@hervormdgenemuiden.com

Enrico Kolk

!

Abonneer gratis

op de digitale krant