Afbeelding

Koor- en samenzangavond in de Grote kerk van Hasselt

Algemeen

HASSELT - Het Reformatorisch Jongerenkoor Kampen en Urker mannenkoor Eneas geven zaterdagavond 25 maart een koor- en samenzangavond in de Grote kerk. Beide koren staan onder leiding van dirigent Harry Dekker en worden begeleid door de blinde organist Tjaco van der Weerd. 

Van der Weerd begeleidt ook de samenzang en brengt enkele orgelsolo’s ten gehore. Ook wordt deze avond zijn nieuwe orgel-cd gepresenteerd met improvisaties over de psalmen. De avond begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. 

Wel is er een collecte om geld in te zamelen voor oogoperaties bij kinderen in Rwanda en Ethiopië. “De nood is daar erg hoog. En juist omdat het kinderen betreft is uw steun extra hard nodig. Kinderen hebben immers de toekomst. Stichting SeeYou zet zich in om deze kinderen weer een toekomst te geven. Komt u zaterdag 25 maart ook naar Hasselt?”, aldus de organisatie. 

Voor deze zangavond zijn de vrijwillige organisatoren nog op zoek naar sponsoren. Aanmelden hiervoor kan via: info@tjacovanderweerd.nl. De koor- en samenzangavond begint om 19.30 uur.

Enrico Kolk