Afbeelding
Foto: Enrico Kolk

Bluesavond in d’Overtoom voor 2e/3e Wereldproject

Algemeen

GENEMUIDEN - De werkgroep voor het 2e/3e Wereldproject organiseert een avond voor muziek (Blues) liefhebbers die ook een vleugje rock wel kunnen waarderen. Die wordt gehouden in d’Overtoom.

Daar komt de uit het Brants Wanroij afkomstige band Bluesaround optreden. De avond vindt plaats op zaterdag 13 april en begint om 20.30 uur. 

Van de oorspronkelijke bluesmuziek, droevige nummers gespeeld in drie akkoorden, is de blues vanaf de sixties uitgegroeid tot één van de meest veelzijdige muzieksoorten. Dat is de blues die Bluesaround speelt. Een breed repertoire bestaande uit langzame en snelle nummers met daarin variatie naar stijl en sound die passen bij moderne blues. Slepend of stuwend, ingetogen of ruig. Voor meer info over de band kunnen mensen kijken op www.bluesaround.nl.

Doordat meerdere sponsoren zich aan het concert verbonden hebben is het mogelijk geworden om het concert vrij toegankelijk te maken. De organisatie zou een vrije gift voor het doel van het project, de bouw van een praktijkschool in Bweyeye Rwanda, wel waarderen. Meer info over het project is te vinden op de website:
www.praktijkschoolbweyeye.com

Enrico Kolk