Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Next Leveldienst: dominee praat over ‘Safe sex’

Algemeen

HASSELT – Dominee Bram Hofland gaat in een nieuwe Next Leveldienst op 21 april in op het thema Safe sex. De dienst begint om 10.00 uur in de Anna van der Breggensporthal. Om 8.15 is er vooraf vanaf de sporthal voor een actieve wandeling en om 9.30 uur staat de koffie klaar in de kerk.

“Weet jij nog welk hoofdstuk van biologie ook alweer ging over seks? En kan je je de seksuele voorlichting op de middelbare school nog herinneren? Het is iets spannends en seks is overal: geen auto wordt verkocht zonder een ontblote dame te showen in de reclame, EasyToys reclames hangen openbaar in bushokjes en vaak zie je spannende scenes in de film op Netflix. Maar hoe heb je nu safe sex? Hoe ga je zo om met dit kostbare geschenk dat het kostbaar blijft? God wil ons daarbij helpen. Kom je ook in de kerk om hierover na te denken?”, aldus de Christelijke gereformeerde kerk in een persbericht. De kinderen tot en met groep 4 van de basisschool mogen tijdens de dienst naar de kindernevendienst. Voor de allerkleinsten is er oppas in de Koningshof.
“Ben je nog nooit in de kerk geweest of ervaar je een drempel om te komen? Juist dan ben je van harte welkom. In de kerk ontmoet je mensen die je steunen en met wie je kan praten over dingen die met het leven en het geloof te maken hebben. Misschien helpt het je ook om meer te begrijpen over waarom je hier bent en wat de bedoeling van het leven is. Het is een soort plek om samen te groeien en te leren, en wie weet vind je er wel antwoorden op vragen die je hebt. Wil je meer weten en/of op de hoogte blijven van updates? Check dan @nextleveldiensten op Instagram”, besluit de kerk.

Enrico Kolk