Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

René van der Weij blijft hoofdtrainer bij Sportclub Genemuiden

Sport

GENEMUIDEN - René van der Weij zit ook komend seizoen op de bank als hoofdtrainer bij Sportclub Genemuiden. Beide partijen hebben de samenwerking met een jaar verlengd. Ook de assistenten Edwin Starke en Jacco Riemens en keeperstrainer Marco Beens gaan door bij de hoofdklasser. Daarmee blijft de technische staf van Sportclub Genemuiden volgend seizoen intact. 

In zijn eerste jaar bij Sportclub Genemuiden tekende Van der Weij al in november 2019 een jaar bij met een optie voor nog een seizoen. Deze optie wordt nu dus gelicht. “In de afgelopen weken is gebleken dat het goede gevoel van toen nog steeds aanwezig is. Beide partijen zijn overeengekomen ook volgend seizoen met elkaar door te willen”, zo laat Sportclub Genemuiden weten. “René heeft het, ondanks de rare situatie waarin we momenteel verzeild zijn geraakt, enorm naar zijn zin bij de club en anderzijds is Sportclub Genemuiden zeer blij met de manier waarop René leidinggeeft aan de eerste selectie.”

Tijdens de gesprekken is ook de rest van de technische staf geëvalueerd en al snel bleek de wens om met dezelfde staf ook het nieuwe seizoen in te gaan. “Beide assistenten, Edwin Starke en Jacco Riemens hebben aangegeven dat de samenwerking met de hoofdtrainer en de spelersgroep prettig verloopt en wilden dan ook graag volgend seizoen weer deel uitmaken van de technische staf. Ook keeperstrainer Marco Beens liet weten nog steeds met een goed gevoel naar de club te komen. De technische commissie is dan ook blij dat met alle vier trainers verlenging overeen is gekomen en hoopt dat er volgend seizoen weer op een normale manier gespeeld kan gaan worden en dat er op een mooie manier blijk van het goede gevoel gegeven kan worden”, zo besluit Sportclub Genemuiden.

Gerard Meijeringh