Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

Boutzamar en Ben Kaddour vertrekken bij Sportclub

Sport

GENEMUIDEN - Na Kay Velda en Thijs Dekker verlaten na dit seizoen ook Noureddine Boutzamar en Osama Ben Kaddour  Sportclub Genemuiden. Dat maakt de club donderdagavond bekend. Beide spelers gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Tegenover dat vertrek staat een langer verblijf van de complete technische staf. Eerder werd al bekend dat trainer René van der Weij nog minimaal een jaar blijft. Assistenten Edwin Starke en Christian Riemens en keeperstrainer Marco Beens gaan datzelfde doen. En dat geldt ook voor teammanagers Martin van Dijk (11e seizoen) en Jan Tuinman (3e seizoen)  en analist Konrad Ongersma.

Zij treffen komend seizoen in ieder geval Jur van Dalfsen en Arend van de Wetering. De middenvelder en verdediger beginnen bij de club waar ze zijn begonnen respectievelijk aan hun vijfde en zesde seizoen.

Ook in de medische staf komt weinig verandering: zowel verzorgster/fysiotherapeut Rianka Hoeve, fysiek coach Arie Wessels en fysiotherapeut/herstel trainer Eddo Wesselink hebben hun overeenkomst met één seizoen verlengd.