Afbeelding
Foto: Stockfoto

Sportief tintje aan Zwartsluis onder Zeil

Sport

ZWARTSLUIS – Zwartsluis onder Zeil laat zich deze editie ook van de sportieve kant zien. Vier Sluziger sportverenigingen geven vrijdag acte de presence tijdens de Kidsdag. Kinderen kunnen dan kennismaken met de verschillende sporten.

Vanaf 13.00 uur zijn ZGV Gymnastiekvereniging Zwartsluis, Volleybalvereniging Pegasus, Tafeltennisvereniging TTV Zwartsluis en Reddingsbrigade Zwartsluis aan de Handelskade. Daar vinden de meeste activiteiten van het vijfdaagse evenement plaats.

Alle verenigingen willen zich van hun beste kant laten zien. Ze geven demonstraties en ze nodigen jongeren uit om een potje mee te doen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld laten zien hoe hoog ze op een trampoline kunnen springen of hoe stevig ze kunnen smashen. En ze kunnen meteen ontdekken of een lidmaatschap het overwegen waard is.

Het is de eerste keer dat Zwartsluis onder Zeil een speciale kidsdag houdt. Op de donderdag is ook zeilvereniging Belterwiede present in Zwartsuis. Het complete programma voor het nautische evenement is te vinden op www.zwartsluisonderzeil.com.

Abonneer gratis

op de digitale krant