Olympia´28 gaat weer hard onderuit.
Olympia´28 gaat weer hard onderuit. Foto: Wim Poelhekken

Belangrijke zege DESZ, nieuwe zeperd voor Olympia´28

Sport

ZWARTEWATERLAND - DESZ boekte zaterdag een 1-3 overwinning bij Elim. Daardoor hoeven de Sluzigers voorlopig niet meer naar beneden te kijken. DESZ haalde zeven punten uit de laatste drie wedstrijden.

Voor rust had de ploeg moeite met Elim dat ook op voorsprong kwam. Na rust kon DESZ de stand ombuigen via Makkink, Danny Moorman en Marsman.

Olympia’28 leed op eigen veld een genadeloze 0-5 nederlaag tegen Creil-Bant. De polderbewoners deden geen gekke dingen en hadden geen enkele moeite met de Hasselters die dit seizoen van zeperd naar zeperd gaan. Creil-Bant scoorde voor rust twee keer en besliste direct na de pauze het duel met de derde treffer. Daarna liepen ze uit naar voor Olympia pijnlijke cijfers. Volgende week wacht nog het inhaalduel bij koploper Steenwijk.

Ramon Beens scoorde opnieuw voor zijn ploeg WVF. De Zwollenaren wonnen met 1-2 bij ZZVV en Beens nam de eerste goal voor zijn rekening. Tom Kisjes scoorde de derde treffer bij de 3-0 overwinning van d’Olde Veste op LSC.