Afbeelding
Foto: Aangeleverd

SGP stelt verkiezingsprogramma definitief vast

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - De SGP heeft het verkiezingsprogramma met de titel ‘Oog voor de Kern’ definitief vastgesteld. Lijsttrekker Maarten Slingerland heeft het eerste exemplaar in ontvangst genomen.

“Een vooruitstrevend programma waarmee de SGP wil bijdragen aan onze prachtige kernen Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis en het buitengebied. Maar bovenal met oog voor de Kern met een hoofdletter wat inhoudt dat de SGP haar politieke visie baseert op het Woord van God, de Bijbel”, schrijft de partij in een persbericht.

Vanaf vorig jaar heeft een commissie, met input vanuit leden en ondernemers, gewerkt aan het verkiezingsprogramma. “Er zijn vijf actuele speerpunten geformuleerd. Variërend van het eerste speerpunt ‘Oog voor identiteit’ tot het laatste speerpunt: ‘Oog voor de schepping’. Maar ook heldere speerpunten als: ‘Oog voor wonen en leefbaarheid, Oog voor ondernemen en Oog voor elkaar’. Per speerpunt zijn er herkenbare en concrete punten vastgesteld waarmee de SGP de komende periode hard aan de slag gaat voor Zwartewaterland”, aldus de partij in het persbericht.

De komende periode richting de verkiezingen gaat de SGP aandacht geven aan deze speerpunten. Het gehele verkiezingsprogramma, inclusief de kandidatenlijst en de concrete punten waar de SGP zich voor gaat inzetten, is te vinden op de website, zwartewaterland.sgp.nl. 

“De SGP gaat vol vertrouwen en met veel ambities richting de gemeenteraadsverkiezingen: Oog voor de Kern”, besluit de partij.

Enrico Kolk