Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tennisvereniging LTVZ is bijna klaar voor een nieuwe tennisseizoen in Zwartsluis

Sport


ZWARTSLUIS - De maand april nadert en dat betekent dat het nieuwe tennisseizoen bijna weer van start gaat. Tennisvereniging LTVZ is bijna klaar voor het nieuwe seizoen.

De afgelopen weken is er hard gewerkt bij tennisvereniging LTVZwartsluis. Vrijwilligers hebben de baancommissie de afgelopen drie zaterdagochtenden geholpen om de gravelbanen speelklaar te maken voor het nieuwe seizoen. 

Het gravel is er voor een deel afgeschraapt en verruild voor nieuw gravel. Een hele klus die nu bijna is geklaard. Zaterdag 26 maart is de laatste klusochtend, zodat er weer lekker getennist kan worden.

De competitie start op 1 april en de eerste thuiswedstrijden zijn vanaf 9 april te bewonderen. Ook worden dit voorjaar weer jeugdtoernooien georganiseerd. Alle informatie hierover is te vinden op www.ltv-zwartsluis.nl.

Tennissen kan in competitieverband maar ook lekker recreatief en op de momenten dat het uitkomt. Het tennispark heeft ruime openingstijden. Op dagen dat er geen toernooi of competitie is, zijn er vijf banen beschikbaar. Elke maandagavond is er een inlooptennismoment (TOS) voor alle leden. Dan gaan alle ledenpassen op tafel en worden er blind koppeltjes gemaakt. 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een lidmaatschap of wil je het gewoon een keertje proberen? Kijk op de website onder het kopje ‘lid worden’ of neem rechtstreeks contact op met de ledenadministratie via ledenadm.ltvzwartsluis@gmail.com.



Afbeelding

Gerard Meijeringh