Willie Rouw is het aanspreekpunt
Willie Rouw is het aanspreekpunt Foto: Enrico Kolk

Leger des Heils op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Algemeen

GENEMUIDEN – Het Leger des Heils is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Die kunnen aan de slag als gastvrouw en/of gastheer in ’t Kruispunt.

“In buurthuiskamer ‘t Kruispunt organiseren wij allerlei activiteiten voor en door inwoners van Genemuiden. Misschien kent u ons al van het samen eten, de ontmoetingswinkel, samen handwerken, de DoeKids kindermiddagen, het meedoen aan workshops, etcetera”, legt het Leger uit. “We willen onze activiteiten graag uitbreiden. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste, hulpvaardige, vriendelijke en vrijwillige gastvrouwen / gastheren voor de ontmoeting en kledingwinkel.”

‘t Kruispunt is een ontmoetingsplek van inwoners, die graag samen iets ondernemen en/of graag een bakkie willen komen doen, aldus het Leger. “Als gastheer of gastvrouw ben jij het aanspreekpunt. Jij helpt de bezoeker waar nodig door: - het schenken van koffie en thee - bezoekers van informatie te voorzien - te luisteren en in gesprek te gaan - kleding te verkopen en de ontmoetingsruimte netjes te maken.”

Het Leger des Heils zoekt vrijwillige medewerkers, die het leuk vinden om gezelligheid te bieden aan diverse groepen inwoners. “Bij voorkeur minimaal een dagdeel per week beschikbaar in de ochtenden van 10.00 uur tot 13.00 uur of middag van 13.00 uur tot 16.00 uur.”

De vrijwilligers komen terecht in een plezierige werkomgeving, meldt het Heilsleger. Over de uitvoering van de taken vindt overleg plaats en er is één keer per jaar een bijeenkomst met alle vrijwillige medewerkers.

Wie enthousiast is geworden, kan contact opnemen met Willie Rouw via 06-15483198 of mailen naar willie.bennink@legerdesheils.nl.