Afbeelding
Foto: Gemeente Zwartewaterland

Burgemeester Bilder op de motor

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Burgemeester Eddy Bilder op een motor: dat is voor velen nog een onbekend beeld. Toch nam hij deze week de proef op de som en zat op een motor bij CCR Motoren in Hasselt. Of hij er ook daadwerkelijk mee gereden heeft, is niet bekend.

Het bezoek van Bilder aan CCR Motoren vond plaats in het kader van de Dag van de Ondernemer. Ook zette Bilder Active Creations in Zwartsluis en Alluance Group in Genemuiden in het zonnetje. Hij dankte hen namens de gemeente Zwartewaterland voor hun lef en doorzettingsvermogen.

 ”Deze ondernemers investeerden de afgelopen periode in hun nieuwe bijzondere bedrijfspanden. Zij staan symbool voor alle ondernemers”, aldus de gemeente. Die spreekt haar waardering uit voor alle ondernemers en bedankt hen voor hun belangrijke bijdrage aan de samenleving. 

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan hun belang voor Nederland. De gemeente Zwartewaterland onderschrijft dit en doet iedere derde vrijdag van november mee aan deze traditie.

Enrico Kolk