Afbeelding
Foto: Janine Vonk

Intermediair Uitzendbureau richt de blik op Zwartewaterland

Partnerbijdrages

Intermediair Uitzendbureau legt de focus in de gemeente Zwartewaterland. Jim Rense komt graag in contact met zowel bedrijf als werkzoekende. “Een gemeente met bedrijvigheid en een mentaliteit bij de inwoners die bij onze organisatie past’’

“We zijn al aanwezig in Zwartewaterland”, legt Rense uit. “Ik heb wekelijks contact met inwoners uit Zwartewaterland en met plezier en succes geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe baan.”

Ook voor hemzelf, als het aanspreekpunt voor Zwartewaterland, is de regio bepaald niet onbekend. “Mijn ouders wonen aan De Velde en hier heb ik ook gewoond. Ik voel me er thuis en ik ken het gebied goed.” 

De focus ligt echt op Zwartewaterland, licht hij toe. “We bestaan al 30 jaar en hebben verschillende vestigingen. De organisatie heeft hierdoor een groot netwerk. Maar we richten ons op het regionale.”

Het uitzendbureau krijgt dan ook vaak te horen van kandidaten dat ze het als heel persoonlijk ervaren. “Je bent geen nummer”, verklaart hij. “Dus we maken ook echt het verschil op persoonlijk vlak. Afspraak is afspraak bij ons.”

Intermediair kijkt ook naar kansen op de werkvloer. “Zoals omscholen of bijscholen”, volgens Rense. “Wij vergoeden waar mogelijk de cursus of de opleiding en proberen hiermee te zorgen voor meer werkplezier en een duurzame inzetbaarheid.” 

Wie met Jim om tafel gaat, hoeft niet ver te reizen. “Ik wil de intakegesprekken voeren in Zwartewaterland.”

Rense: “Van industrie, techniek en bouw tot kantoor horeca en logistiek, in principe kan elk bedrijf bij ons terecht voor de beste match.” 

De komende periode plaatst Intermediair Uitzendbureau verschillende vacatures in De Stadskoerier. “Dus hou de krant in de gaten.”

Intermediair Uitzendbureau - 038-4236104